You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vrijgezellenfeest in Brugge!

Organiseer je jouw vrijgezellenfeest of die van een vriendin? Dan is een kookworkshop een ideale activiteit.

Opzoek naar originele vrijgezellenfeest? Iets actief doen maar toch ook gezellig tafelen en een drankje? Dan is een kookworkshop iets voor jullie. Samen eerst kokerellen rond het kookeiland om erna gezellig te tafelen en de zelfgemaakte creaties op te eten.

samen kokerellen bij kokirina

Waarom vrijgezellenfeest bij Kokirina doen?

Het is niet alleen leuk maar je leert ook nog eens bij. Je ontdek nieuwe gerechten en neemt de recepturen mee naar huis. Bij onze kookworkshops is het kookatelier voor jullie groep privé. Geen andere groepen of mensen, onze focus en begeleiding ligt volledig op jullie groep. Een vrijgezellenfeest bij Kokirina kan al vanaf 12 personen. De kookworkshops duren tussen de 3 en 4 uur, waarbij drank, koffie en thee inclusief zijn (Lees alles wat inclusief is bij de specifieke menu’s). Jullie hoeven helemaal nergens aan te denken. Wij zetten alles klaar en zorgen voor professionele keuken en kookgerei.

Welk menu kies jij?

Wat dacht je van een high tea workshop. Een tafel rijkelijk gedekt met minigebakjes, scones, en andere culinaire creaties. Een middag vol heerlijke zoete en hartige lekkernijen.
Of zijn jij en je vriendinnen echte chocoladeliefhebbers dan is onze choco à gogo het ideale menu voor jullie vrijgezellen. Een middag voor heerlijke chocoladegerechten. Daar kan je toch geen nee op zeggen?
Houdt de vrijgezel van reizen? Kies dan misschien voor één van onze “Landen-“menu’s. Wat dacht je van een avond afsluiten met een zelfgemaakte limoncello met onze Bella Italia menu? Of breng het verre oosten dichtbij met ons oosterse specialiteiten workshop.
Helemaal aan jullie de keuze. Begin je ook al wat te watertanden?

samen kokerellen bij kokirina
Keuze uit verschillende menu's

We houden rekening met allergieën, vegetariërs … Jij kiest een menu en wij passen de ingrediënten aan op vraag van de groep.

Ervaren chef

Sabrina leidt de workshops. Zij is een ervaren kok en zorgt voor de gezellige sfeer.

vanaf 12 tot 32 personen

Het kookatelier is helemaal open voor jouw groep.

Op maat

Wil je er een volledige dag van maken? Combineer dan een kookworkshop met arrangementen in Brugge. Maak er een gehele dag op maat van.

samen kokerellen bij kokirina

Met vriendinnen, onder vrienden

Samen koken, eten en genieten. We houden ervan om mensen te helpen samen koken en blijvende herinneringen te creëren. Een kookworkshop bij Kokirina dat houdt in dat we samen rond het kookeiland starten. Iedereen een taak krijgt binnen zijn kunnen. We gezellig met een drankje in de hand aan de slag gaan met het menu. Onze kok begeleid je groep van begin tot einde door de stappen van het creëren van de heerlijke maaltijd. Na het bereiden van het menu gaan we gezellig tafelen. Geniet van de zelfgemaakte creaties bij een drankje en in gezelschap van je vriend(inn)en. Een leuk dynamische activiteit waar jullie nog lang over zullen spreken.

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact