You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vriendinnenuitje of vriendenuitje

Opzoek naar iets origineel voor jullie volgende uitje weg? Wat dacht je van een gezellige workshop in het Kokirina kookatelier. Inplaats van gewoon op restaurant te gaan kan je samen met je vrienden iets creatiefs neerzetten. Gezellig actief en dynamisch samen komen om erna te tafelen. Succes verzekerd!

samen kokerellen bij kokirina

In Brugge verveel je nooit

Het kookatelier is gelegen in het centrum van Brugge. Wil je nadien nog uitgangsgelegenheden opzoek dan kan dit op wandelafstand. Je kan ook je workshop combineren met andere activiteiten in Brugge. Deze prachtige stad biedt een breed scala aan activiteiten, van sightseeing tot genieten van lokaals lekkers. Perfecte bestemming voor je volgende vriendinnenuitje.

Onder vrienden en vriendinnen

Kookworkshops zijn het perfecte vriendinnenuitje! Ze zorgen voor een leuke en ontspannen sfeer, waar je nieuwe kooktechnieken kunt leren terwijl je kletst met je vrienden. De workshop wordt begeleid door Sabrina onze chef. Ze is beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en je door het menu te helpen. Bovendien mag je eten wat je kookt! Dit is een geweldige manier om een middag/avond met je vrienden door te brengen en iets nieuws te leren.

samen kokerellen bij kokirina
Keuze uit verschillende menu's

We houden rekening met allergieën, vegetariërs … Jij kiest een menu en wij passen de ingrediënten aan op vraag van de groep.

Ervaren chef

Sabrina leidt de workshops. Zij is een ervaren kok en zorgt voor de gezellige sfeer.

vanaf 12 tot 32 personen

Het kookatelier is helemaal open voor jouw groep.

Op maat

Wil je er een volledige dag van maken? Combineer dan een kookworkshop met arrangementen in Brugge. Maak er een gehele dag op maat van.

samen kokerellen bij kokirina

Van chocoladelovers tot de wereld op je bord

Kookworkshops zijn een populair vriendinnenuitje. Het kiezen van het menu kan moeilijk zijn, dus hier is somen we al wat heerlijke opties op die je zullen plezieren.
Chocoladeliefhebbers zullen niet langer kunnen wachten om onze choco à gogo menu te kunnen maken. Deze omvat brownies, toblerone, ijspralines, chocomousse, … Heb je liever wat zoet en zoute gerechten dan is de high tea menu proeven en genieten.
Breng de wereld op je bord met onze streetfood menu. Inspirerende gerechten van over heel de werld die in tapasvorm geserveerd wordt. Bella Italia, wie houdt er niet van een zelfgemaakte limoncello? Leer je liever de Oosterse keuken kennen dan is onze Oosterse specialiteiten menu iets voor jullie.

Hoe gaat een workshop in z'n werk?

We verwelkomen je met een aperitief en hapje, waarna we met iedereen het menu en receptuurtjes bespreken. Zodra iedereen een taak heeft, begint het koken! Als het volledig menu gemaakt is is de perfecte manier om af te sluiten samen alles op te eten.
Onze kookworkshops duren max 4 uur met natafelen inbegrepen. Langer blijven kan mits een toeslag. Er zijn ook enkele middagmenu’s die maximaal 3 uur duren tussen 11u en 15u.
Zijn er vriendinnen met bepaalde allergieën of vegetarisch, laat het ons weten we voorzien een aangepaste versie van het menu.

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact