You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Workshops

Max 4 uur, natafelen inbegrepen. Langer blijven kan mits een toeslag. Voor de middagmenu's voorzien wij maximaal 3 uur die tussen 11u en 15u start. De kinderworkshop zijn ook 3 uur.

We verwelkomen je met een aperitief en een hapje. Daarna bespreken we het menu en de recepten. Onder leiding va Sabrina gaan jullie dan aan de slag. Wanneer alles klaar is, hoeven jullie enkel nog aan te schuiven en te genieten van wat jullie klaarmaakten. Uiteraard met aangepaste wijnen of bieren. Natafelen, lachen en genieten hoort er ook bij.

Praktisch

Wij hebben plaats om workshops tot 32 personen te organiseren. Het minimumaantal is 12 personen voor halvedag menu's en kinderworkshops. Voor middagmenu's is het minimumaantal 10 personen. Minder kan, maar dan rekenen we een meerprijs aan

Reserveren doe je best zo vlug mogelijk, onze agenda loopt altijd snel vol. Minstens 4 dagen voor de workshop laat je weten met hoeveel je bent. Wij moeten dit weten om onze bestellingen te doen. Nadien zijn er geen wijzigingen mogelijk en betaal je voor het doorgeven aantal. Bij reservatie betaal je 30 % voorschot. Dit is dan onmiddellijk de bevestiging van de workshop.

Uiteraard.
Verschillende generaties aan het kookfornuis, hoe fijn is dat. Vertel ons dit wel bij de reservatie en vermeld er ook de leeftijd bij.

Extra opties

Natuurlijk. In en rond Brugge is van alles te beleven. Ze kunnen perfect gecombineerd worden met een kookworkshop. Neem zeker een kijkje op onze arrangementen pagina en ontdek met welke activiteiten je een kookworkshop kan combineren.

Wil je keukenschorten met je bedrijfslogo of een leuk opschrift? Laat het ons op tijd weten. Het is een leuk aandenken aan een fijne dag. Voor € 24 per schort zorgen wij hiervoor.

De middagworkshops starten steeds tussen 11u en 15u. De halve dag menu's kunnen zowel 's middags als 's avonds. Specifiek uur is in onderling overleg. Hou rekening dat er eerst wordt gekookt en dan pas eten. We starten tijdig zodat we geen knorrige maagjes hebben.

Om je reservatie te bevestigen betaal je 30 % van het totaalbedrag. De rest rekenen we ter plekke af.

Ons kookatelier bevindt zich in een mooi historisch pand in het centrum van Brugge in de Langestraat 149. Het ligt op wandelafstand van de meeste hotels en is gemakkelijk te bereiken als u de stad inrijdt langs de Kruispoort.

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact