You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wie is Kokirina?

Kokirina is ondertussen een begrip geworden in Brugge. Toch wanneer het over kookworkshops gaat. Tal van vriendengroepen, families en bedrijven vonden hun weg al naar ons kookatelier.
Zou de ‘heerlijke’ sfeer hier voor iets tussen zitten?

Het Kokirina team bestaat uit Sabrina Crijns en haar echtgenoot Steven Sanders. Sabrina groeide op in de horeca. Haar ouders hadden een bloeiende zaak en zij draaide regelmatig mee. Verder studeren aan de Piva Hotelschool en Spermalie was een logisch gevolg. Jarenlang was ze samen met haar man kok aan huis tot wanneer ze op een historisch pand botsten in het centrum van Brugge vlakbij de Vesten en de Kruispoort. Sindsdien kan je bij hen terecht voor kookworkshops.

Ons team

Sabrina Crijns, kok en zaakvoerder van Kokirina

Sabrina Crijns


Hallo, ik ben Sabrina. In het kookatelier kan ik mijn creativiteit botvieren. Ik geniet van iedere kookworkshop rond het grote kookeiland. Gasten ontvangen, gezellig samen koken en hen laten genieten is mijn passie. Koken boeit me enorm. Daarom verdiep ik me graag in de verschillende keukens om die kennis dan te kunnen doorgeven aan onze gasten.
Steven Sanders, kok en zaakvoerder van Kokirina.

Steven Sanders


In het begin werkte ik vooral op de achtergrond bij Kokirina. Na mijn koksopleiding en door het groeiend succes van onze zaak én van het Thermomixverhaal werk ik steeds meer mee in de verschillende kookworkshops. Sabrina en ik, wij zijn een goed duo. Omdat traaggaren me intrigeerde, ben ik me hierin beginnen verdiepen en ook hier schreven Sabrina en ik ondertussen al een kookboek over.

Historisch pand

Het Kokirina kookatelier ligt in een schitterend historisch pand in het centrum van Brugge, vlakbij de Vesten en de Kruispoort. De ideale plek om samen met een groepje rond een groot eiland te koken. Het kookatelier ligt op wandelafstand van de meeste hotels.

Gevel Kokirina Langestraat 149. Historisch pand te Brugge.

Thermomix

Naast workshops voor familie, vrienden, vrijgezellen,... zijn Sabrina en Steven ook bezig met Thermomix. Van kennismakingsdemo's over gans Vlaanderen tot vervolmakingsworkshops met de Thermomix in het kookatelier te Brugge.

Thermomix de alleskunner in je keuken.

Boeken

De kookworkshops nemen een groot deel van hun activiteiten in, maar ook met de Thermomix leren ze Vlaanderen koken. Ze gaven ondertussen al twee kookboeken uit waarin de Thermomix de centrale rol speelt. En Sabrina schreef ook het Ketnet kookboek, uitgegeven bij Lannoo.

Kookboeken geschreven door Sabrina Crijns en Steven Sanders

Sousvide koken

De passie van het koken gaat zelfs nog verder. Steven heeft jaren geleden een passie voor traaggaren ontdekt. Van een webshop tot ook een kookboek voor sous-vide garen. Voor informatie over sous-vide koken kan je ook terecht in hun Kokirina kookatelier.

Sousvide webshop

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact