You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wie is Kokirina?

Kokirina is ondertussen een begrip geworden wanneer het over kookworkshops in Brugge gaat. Tal van vriendengroepen, families en bedrijven vonden hun weg al naar ons kookatelier. Zou de ‘heerlijke’ sfeer hier voor iets tussen zitten?

Het Kokirina team bestaat uit Sabrina Crijns en haar echtgenoot Steven Sanders. Sabrina groeide op in de horeca. Haar ouders hadden een bloeiende zaak en zij draaide regelmatig mee. Verder studeren aan de Piva Hotelschool en Spermalie was een logisch gevolg. Jaren was ze samen met haar man kok aan huis tot wanneer ze op een historisch pand botsten in het centrum van Brugge vlakbij de Vesten en de Kruispoort. En sindsdien kan je bij hen terecht voor kookworkshops.

Ons team

Sabrina Crijns


Hallo, ik ben Sabrina In het kookatelier kan ik mijn creativiteit botvieren. Ik geniet van iedere kookworkshop rond het grote kookeiland. Gasten ontvangen, gezellig samen koken en hen laten genieten is mijn passie. Koken boeit me enorm. Daarom verdiep ik me graag in de verschillende keukens om die kennis dan te kunnen doorgeven aan onze gasten.

Steven Sanders


In het begin werkte ik vooral op de achtergrond bij Kokirina. Na mijn koksopleiding en door het groeiend succes van onze zaak én van het Thermomixverhaal werk ik steeds meer mee in de verschillende kookworkshops. Sabrina en ik, wij zijn een goed duo. Omdat traaggaren me intrigeerde, ben ik me hierin beginnen verdiepen en ook hier schreven Sabrina en ik ondertussen al een kookboek over.

Historisch pand

Het kokirina kookatelier kan je vinden in een schitterend historisch pand in het centrum van Brugge, vlakbij de Vensten en de Kruispoort. De ideale plek om samen met een groepje rond een groot eiland te koken.Het kookatelier ligt op wandelafstand van de meeste hotels.

Thermomix

Naast workshops voor familie, vrienden, vrijgezellen,... Zijn Sabrina en Steven ook bezig met Thermomix. Van kennismakingsdemo's over gans Vlaanderen tot vervolmakingsworkshops met de Thermomix in het kookatelier te Brugge.

Boeken

De kookworkshops nemen een groot deel van hun activiteiten in, maar ook met de Thermomix leren ze Vlaanderen koken. Ze gaven ondertussen al twee kookboeken uit waarin de Thermomix de centrale rol speelt. En Sabrina schreef ook het Ketnet kookboek uitgegeven bij Lannoo.

Sousvide koken

De passie van het koken gaat zelf nog verder. Steven heeft jaren geleden een passie voor traaggaren koken ontdekt. Van een webshop tot ook een kookboek voor sousvide garen. Voor informatie over sousvide koken kan je ook terecht in ons Kokirina kookatelier.

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact