You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Groepsuistap in Brugge!

Samen koken is een geweldige manier om een band op te bouwen met vrienden, familie of collega’s. Een kookworkshop is een perfecte manier om samen door te brengen. Samen gezellig koken en erna heerlijk opeten.

Groepsuitje organiseren met vrienden of familie? Als teambuilding voor het bedrijf?
Dan is een kookworkshop een leuke, unieke activiteit. Het kookatelier is enkel privé voor jouw groep, geen andere groepen naast je. Gewoon jullie samen kokerellen en tafelen. Onze kok begeleid je groep van begin tot einde door de stappen van het creëren van een heerlijke maaltijd. Je werkt met iedereen samen rond het grote kookeiland. Je leert nieuwe culinaire vaardigheden en gaat leuke gesprekken aan tijdens het eten. Bovendien mag je erna de creaties samen opeten. Wat kan beter zijn?

Familiefeest

Samen koken kan je familiefeest wat opvrolijken. Ook moe van urenlang op familiefeest aan die tafel te zitten? Maak je familiefeest interactief en ga voor ene kookworkshop. Van de kleinkinderen tot de oma, iedereen samen rond het kookeiland. Samen een heerlijk menu klaarmaken om achteraf dan de creaties op te eten.

Vrijgezellenfeest

Een chocolademenu of high tea? Hoe klinkt dat voor je vrijgezellenfeest. Heerlijk toch? We begeleiden je bij elke stap van het proces, zodat je een heerlijke en onvergetelijke ervaring krijgt bij het maken van het menu. Na samen rond het kookeiland heerlijke lekkernijen te maken, geniet je samen van de creaties. Dus opzoek naar een leuke activiteit voor jouw vrijgezellen, onze kookworkshops zijn de perfecte manier om samen te genieten van je dag.

Bedrijfsteambuilding

Een kookworkshop als teambuilding. De groep zal niet alleen samen kunnen koken, maar ze zullen ook van elkaars sterkte en zwakke punten kunnen leren. Zo kunnen ze in de toekomst beter samenwerken. Een kookworkshop als groepsuitstap geeft de groep de kans om met iedereen samen te werken en plezier te hebben. Ze zullen kunnen genieten van het eten dat ze samen koken, en ze zullen ook nieuwe kooktechnieken leren.

samen kokerellen bij kokirina

Brugge die schone

Het kookatelier is gelegen in het centrum van Brugge. Combineer je kookworkshop met tal van andere groepsuitstappen in Brugge. Ontdek het historisch centrum met een gids of te paard met de paardentram. Leer schermen in één van onze historische gebouwen. Of trek de culinaire lijn verder en leer meer over bier in een brouwerij of biermuseum. Kortom dit maakt Brugge de perfecte bestemming voor een groesuitstap.

Samen aan de slag.

Ben je niet echt een kok of juist een heel ervaren kok? Dan is een kookworkshop het perfecte product voor juliie allemaal. Met onze menu’s kan iedereen zijn steentje bijdragen. Onder begeleiding van onze kok krijgt iedereen een taak binnen zijn mogelijkheden. Door het samenwerken met je familie, vrienden of collega’s kom je tot een heerlijk bereid menu. Bij ons kun je allemaal heerlijk koken. Met het uitgebreid menu en samenwerken kan iedereen deelnemen.

samen kokerellen bij kokirina

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact