You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Culinaire teambuildingen zijn een geweldige manier voor medewerkers om elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben buiten het werk. Dit is een geweldige kans voor medewerkers om samen te werken en te kletsen terwijl ze een heerlijke maaltijd bereiden. Bovendien zal iedereen kunnen genieten van de vruchten van hun arbeid!

samen kokerellen bij kokirina

Waarom zou je teambuilding niet nog onvergetelijker maken met een kookworkshop?

Culinaire teambuilding is een geweldige manier om mensen samen te laten werken. Ze leren communiceren en werken als een team. Het eindresultaat is een heerlijke maaltijd waar iedereen aan heeft meegewerkt. Het teambuilding evenement begint met het kiezen van een recept. Vervolgens krijgt elke deelnemer een taak om te doen. Wil je vaste groepjes uit elkaar halen? Geen probleem geef ons dit op voorhand door en wij maken de keuze wie samenwerkt zodat nieuwe mensen leren samenwerken. Er is veel teamwork bij betrokken als de taken zijn voltooid. Eindelijk komt iedereen samen om te genieten van de maaltijd die ze hebben gemaakt.

Historisch Brugge als decor
Het Kokirina kookatelier is gelegen in de historische binnenstad van Brugge. Ideaal dus om je workshop te combineren met een nevenactiviteit te Brugge. Bekijk zeker eens onze arrangementen om een prachtige dag ervan te maken in Brugge.
Culinaire dag
Wil je er een volledige culinaire dag van maken? Je kunt de kookworkshop combineren met een brouwerijbezoek en bierproeverij. Tijdens de kookworkshop maak je enkele smakelijke gerechten (eventueel ook met het bier als je voor het biermenu kiest). Terwijl de bierproeverij je de kans geeft om enkele van de beste bieren in omgeving te proeven. Daarnaast leer je in de lokale brouwerij tijdens een rondleiding bij over hoe het bier gemaakt wordt.

Leuke en interactieve teambuilding in Brugge!

De kookworkshop is een mooie gelegenheid voor teambuilding. De groep zal niet alleen samen kunnen koken, maar ze zullen ook van elkaars sterke en zwakke punten kunnen leren. Zo kunnen ze in de toekomst beter samenwerken. Daarnaast geeft de workshop de groep de kans om zich te binden en plezier te hebben. Ze zullen kunnen genieten van het eten dat ze samen koken, en ze zullen ook nieuwe kooktechnieken leren.
Neem snel een kijkje en ontdek onze menu’s. Je kan kiezen tussen een middagmenu van 3 uur of een halve dag menu. Ontdek ons uitgebreid scala van menu’s. Kies je voor een seizoensmenu, ga je de italiaanse sfeer op met ons italiaans menu of blijf ga je liever voor de vlaamse klassiekers in een speciaal jasje. Ontdek onze menu’s om je vingers van af te likken.

Weet je niet wat te kiezen? Contacteer ons gerust en we bekijken samen wat het beste menu is voor jouw groep. Contact