You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Workshop lentemenu

Frisse groen dat tot leven komt.

Een nieuwe lente en een nieuw geluid van openbarstende bloemknoppen en het frisse groen dat tot leven komt. Samen met Sabrina maken jullie een menu waar de dauwdruppels afspringen en waar nog zal over gesproken worden, minstens tot de volgende lente!

  • Frisse Gin Bries
  • --------
  • Komkommersoepje met citroenolijfolie
  • Tartaar van zalm met asperges
  • Traag gegaard ribbetje met tomaten chutney
  • --------
  • Gevulde kalfsrollade met mozzarella en pesto
  • --------
  • Rabarber – aardbei soepje met traag gegaard rabarber en aardbeienijs

  • - alle ingrediënten
  • - recepten
  • - begeleiding door Sabrina als chef
  • - gebruik van volledige uitgerust kookatelier enkel voor jouw groep
  • - gebruik van schorten
  • - aperitief
  • - 1/2 fles wijn per persoon (extra mits meerprijs)
  • - water, koffie of thee, fruitsap

  • Arrangement:>bMaak er een daguitstap van. Combineer de workshop met een arrangement
  • Gepersonaliseerde schorten:Keukenschorten met je bedrijfs- of groepsnaam op geborduurd? Een mooie herinnering voor iedereen.€ 24 per schort.

Praktisch

Prijs
€72 per persoon
Duur
Kookworkshop, 4 uur , natafelen inbegrepen.
Aantal
Minimaal 12 deelnemers
Maximaal 32 deelnemers

Geinteresseerd in deze workshops

Laat ons weten waar je naartoe opzoek bent via het formulier en we contacteren je met de opties.