kokirina Kookatelier brugge kookworkshop

Siciliaans Menu

Van Afrika tot in Sicilia


Halve dag of avond

Sicilië ligt tussen Afrika en Italië en heeft in zijn lange culinaire geschiedenis dan ook veel overgenomen van beide continenten. De door de Arabieren ingevoerde specerijen en suikerriet, zonder de couscous te vergeten, worden hier wonderlijk goed gecombineerd met de schitterende Italiaanse keuken. Sabrina is uw reisleider op deze echt wel unieke kooktrip.

MENU

Mulino aperitief
------------
Geel paprikasoepje met een Crumble van Italiaanse Ham
Citroen Ricottaballetjes
------------
Scaloppini cu Marsala (kalfvlees gesauteerd in Marsalawijn)
Contorni:Caponata (aubergine schotel met amandelen)
------------
Siciliaanse Ricottataart met druifjes
--------------
Koffie met Sorbetto di limone al basilico



Prijs per persoon: € 65 (minimaal 12 deelnemers)

Reserveer vandaag nog je eigen Kokirina workshop of maak er een leuke dag of weekend van met een van onze arrangementen!

Kijk voor het praktisch verloop van onze kookworkshops op onze afsprakenpagina.

kokirina kookworkshops herfst en wintermenu

kokirina kookworkshops

kokirina kookworkshops

facebook kokirina

KOKIRINA KOOKATELIER

sabrina kokirinasteven kokirina

Sabrina Crijns    Steven Sanders
Langestraat 149     8000 Brugge
E-mail: info@kokirina.be
Tel: 050396865 (7op7 van 10u tot 23u)