kokirina Kookatelier brugge kookworkshop

Alles over Kokirina

Wie is dat, Kokirina?

Het Kokirina team bestaat uit Sabrina Crijns en haar echtgenoot Steven Sanders
Sabrina was als kind al druk met "kokeneten" spelen, wat resulteerde in opleidingen aan de Piva hotelschool en het Brugse Spermalie. Toen ze moest inspringen om een feest van haar beste vriendin te redden, werd het idee voor Kokirina geboren.

De gezelligheid van samen (leren) koken en samen tafelen ligt Sabrina zo nauw aan het hart dat zij zelfs een lerarenopleiding ging volgen om haar kennis professioneel over te brengen naar verschillende groepen gasten: kinderen, zakenmensen, families, clubs, enz.

Dat ze graag met (grote en kleine) kinderen werkt uitte zich in het schrijven van het Ketnet Kinderkookboek voor de uitgeverij Lannoo.


Na een jaren van "zwervend koken" vonden Sabrina en haar man Steven dat het tijd was voor een vaste stek. Die vonden ze in een schitterend historisch pand in het centrum van Brugge, vlakbij de Vesten en de Kruispoort.
Ze maakten er de ideale plek van om samen met een groepje rond een groot eiland te koken en het met liefde en plezier in een aangenaam kader te verorberen.

Haar man Steven werkte van in het begin mee op de achtergrond maar door het groeiend succes van Kokirina en hun tweede kindje Thermomix komt hij steeds meer in actie bij het begeleiden van arrangementen en kookworkshops.

Hoe werkt dat, Kokirina?

Neem een kijkje op onze afsprakenpagina.

Waar vindt u Kokirina?

In de Langestraat 149, in het historische hart van Brugge.

U vindt gemakkelijk een parkeerplaats in de buurt. (https://www.brugge.be/parkeren-2)

Kokirina ligt op wandelafstand van de Markt en van de meeste hotels. Kijk voor meer informatie op de verblijfspagina van de stad Brugge.

Wilt u meer informatie of wilt u graag reserveren?
Bel dan Sabrina op 050396865 of mail naar sabrina@kokirina.be of ga naar onze contactpagina.

facebook kokirina

KOKIRINA KOOKATELIER

sabrina kokirinasteven kokirina

Sabrina Crijns    Steven Sanders
Langestraat 149     8000 Brugge
E-mail: info@kokirina.be
Tel: 050396865 (7op7 van 10u tot 23u)